Resenerver

Oj nee, va ska ja jö? E helt stressad. Alla saker ryms int å klåckan e mycke så ja e trött i huvu. I natt bär de av. Vill bara roop! GAAAH!! Inget ha gått ida. Hoppas resan blir bättre än va den ha börja fö annars klarar int ja av de.

Still haven't found what I'm looking for





Började dagen med att se på "Alice in wonderland" -Tom Burton version. Den var jätte bra lagad och är en bra film. Sen var jag på kurs från 4-9 och då man kom hem hade mamma en trevlig överraskning, hon hade lagat ugali. En Afrikansk maträtt. Super gott !
Har varit en bra dag idag.

Såg på "The last song" igår och fällde äntligen några tårar. Den är inte så värst sorglig men om man inte gråtit på länge är det inte svårt att fälla nån tår. Men är ändå inte fullt glad. Den känslan har inte kommit tillbaka ennu och har inte funnits där på ett bra tag nu, jag börjar sakna den. Kanske den kommer tillbaka i Kroatien då man är långt ifrån sin dator och facebook. Har nästan börjat bli beroende av fb på senaste tiden. Inte så bra, nu det är sommar och sol.

I'm home when I'm in your arms

Sitter och nattfilosoferar med maria <3

Ända sedan jag såg på filmen "the messengers" hos maria har de minnena förföljt mig, varje gång jag stiger innanför dörren kommer bilderna tillbaka. Det är typ ett halvår sedan jag såg den. Verkligen freaky. Skräckfilmer är inte min grejj. Man blir såå skrämd och vågar inte stå i mörkret efter det. Speciellt om man är liten och ser på en skräckfilm, man tror mn glömmer bort vad man såg i filmen men då man släcker en lampa i ett rum kommer de tillbaka. Det är iaf så för mig. Undrar om de någonsin kommer att försvinna..? Det återstår att se till framtiden, än sålänge har de inte försvunnit.

Vissa stunder kommer inte igen






Sitter och chattar med kompisar jag inte pratat med på typ hela sommaren, och märkte att jag verkligen saknar dem. Har inte träffat dem och vet inte när ja kommer att ha tid att göra det heller för nästa vecka har vi (närpes skolmusik kår) kurs hela veckan och sen åker vi till Kroatien i två veckor. Och då börjar nästan skolan.

Har varit till Vasa idag med elina och sett på eclipse och gått lite på stan. Jag är en stolt ägare av en karahuppari :D Dom är såå mycket skönare och snyggare än dom som finns på damsidan.

Dagens lärdom: gråt när du behöver gråta, annars slutar det illa.
Eller kanske inte illa, men man är glad på utsidan men ändå känner man en gnagande känsla inom sig som inte försvinner hur kul man än har. Man kanske glömmer bort den för stunden men sen kommer den smygandes tilbaka igen och den är inte så lätt att få bort. Man måste gråta massor för att den ska försvinna och de tårarna kommer inte bara sådär *poff*. Så man ska verkligen gråta när man behöver det för det är inte en behaglig känsla.

You are beautiful no matter what they say




Kom hem från familjelägret på Klippan idag. Det var jätte kul och jag vill tillbaka ! Saknar allt folk redan, det är så tomt här hemma. Det är så härligt att vara på läger. Får känna en inre frid då den Heliga ande rör vid ens hjärta, känna att man är förlåten, se en massa härliga personer som är glada hela tiden, verkligen känna att vi alla är syskon och bara ta det lungt och lämna allting i Guds händer. Man blir så glad av andra människor.

Något gott är på väg. I mitt liv och i ditt liv. Det kommer bättre tider, kämpa. Det kanske känns omöjligt men det kommer en förändring.

Gud finns faktist. Förr kändes det som att jag var i en box, instängd och aldrig utanför kanterna. Jag gick till förbön med det och nu är jag fri. Jag är inte i någon box mera, jag är mer självsäker och känner mig trygg. Och det är inte bara för att det är sommar och solit och fint. Han har förändrat mitt liv. Och han kan föråndra ditt också, han vill det. Du är älskad, han bryr sig om dig fastän  du inte bryr dig om honom, fastän du gjort mycket fel. Han älskar dig lika mycket för det, det är svårt att förstå men det är sant. Du är förlåten.

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Har varit till stranden med kusinerna idag och fått lite färg.
Var och beställde en ny telefon i går och den kom redan idag, hoppas den är bättre än den jag har nu.
Men nu ska jag pysa. Ska ha våffelkalas med släktingarna.

What a wonderful world




Har städat bort gammla minnen idag och tänker börja om. Ingen mer sorg. Det kanske inte kommer att lyckas men det är värt ett försök.
Sitter och tittar ut genom fönstret och ser bilar som kör förbi. Vissa verkar ha brottomt medan andra njuter av att få leva. Det är sällan man gör det. Bara vara utan att förklara och njuta, verkligen njuta.

Pappa föll från stegen idag och är i Vasa nu, inget farlit hoppas jag, så jag har fått vara ensam hemma idag och passade på att städa mitt rum tills kusinerna kommer på besök.

Feels just like a dream

Har varit på årsfest från torsdagen och kom hem idag. Det var jätte kul och härligt, fick träffa både nya och gamla kompisar.

RSS 2.0