Can't get you out of my head

Skulle inte livet vara lättare ibland om man inte hade ett huvud? Inte behöva tänka, slipper huvuvärk och tar inte överdrivet sjukt om man skadar det. Det skulle vara ganska najs, men man kan inte leva utan ett huvud det är en stor nackdel, och om man skulle kunna leva utan huvud skulle man göra ganska korkade saker. För man tänker inte sej för innan man gör något dumt för man kan inte tänka, för man har inget huvud att tänka med. Så kanske det är bra att man har ett huvud som tänker överdrivet mycket.

It would be too easy if everything suddenly was okej

Sitter och "grillar" marchmallows ovanför ett ljus medan mitt huvud är helt uppochner. Är trött men behöver inte sova, har sjukt i huvet av alla tankar. "Tröttheten" gör att man tänker mera och huvet börjar ta sjukt. Vet inte vad jag ska säga heller, allting bara snurrar. Kan det inte bara sluta?! Det är jobbit.
Var på Lenas villa igår och firade villaavslutning med ett härligt gäng, men även om det var ett härligt och glatt gäng så mitt i allt kom allting på en gång. Försvinna ville det inte heller göra. Men det kanske bara är en svår period jag går genom.

The days goes so slowly and the nights so fast




To much information to take in on just one day. Mitt huvud börjar bli överbelastat redan. Efter bara en vecka i skolan börjar man känna sig lite trött. Tidiga mornar och kanske lite för sena kvällar. Men det bara blir så, man kan inte göra nåt åt det.
Brorsan dissade oss och flyttade till Helsingfors idag, han ska börja på Arkada. Oj vad tomt och lungt dt kommer att vara här hemma. Ett ensamt barn igen. Ganska skönt egentligen, behöver inte bråka om vem som ska ha TV-dosan. Men kommer ändå sakna det lite grann.

There's a reason why you are who you are




Ibland får vissa personer höra att dom bara är ett misstag och att man blev till av misstag. Men fastän någon säger det betyder inte att det är så. Alla finns för en orsak. Du finns för att göra en förändring i någons liv, i skolan, på arbetet, var som helst. Ingen är ett misstag. Ingen är värdelös. Ingen är perfekt, alla har vi våra brister men ändå är vi alla lika dybara och lika mycket älskade av Gud. Och i hans ögon är vi perfekta, han älskar dej precis som du är. Han ser djupare än någon människa, han kan se vad vi verkligen tycker och känner i våra hjärtan, det kan ingen annan. Inte ens med de mest högteknologiska saker kan någon se vad man verkligen tycker och känner djup inne i hjärtat. Du behöver inte lyssna på vad människor tycker om dej, det är inte vad dom tycker som betyder nåt. Det är vad Gud tycker.
Tänk dej att du har bråkat med en kompis över en sak någon jort, men sen efteråt inser hur dumma ni varit båda två säger ni förlåt åt varandra. Men nästa gång ni bråkar är det hur lätt som helst att ta upp den där saken igen och börja gräla ennu mera. Fastän ni sa förlåt åt varandra och fösökt gå vidare tar man upp den där saken igen. Men om man jort fel mot Gud och säger förlåt tar han aldrig upp saken igen utan han kastar det bakom sin rygg och ser det aldrig mer.

Allting kan förändras på bara en sekund.

Då va de helg.. vet int om ja ska skratt elä gråt. Måst va hem hela helgen, å de blir ja ba lessen av så de e int nå kul. E så trött, å måst klipp två gräsmattor i mårån + städ huse. Får int fa ti Sion på ungdomsmöte heller.. (?) Å ja behöver de verkligen. Ja behöver va nån annanstans än i skolan å hä hem, de e så jobbit.

Ändrade planer :D ja får fa ti Sion!!!! :D Yeey

Broken up inside

Andra skoldagen avklarad, mycke bättre än gårdagen. Hade håltimme två sista lektionerna så jag cyklade iväg till Felicia, med Felicia på pakethållaren.
Låt rubriken tala för sig själv.

Better times have been




Slut på de roliga, I morgon börjar allvaret. Man blir äldst i skolan. Alla ser upp till en *host*. Gaah va tiden går snabbt. Började ju just  7:an och nu ska man börja i 9:an. Oj nää, man håller på att bli stor, men de finns fördelar me de åxå.
Men ju äldre man blir desto mer minnen får man. Blir aldrig huvudet överbelastat med minnen? Börjar minnen från då man var liten suddas ut och ersätts med dom nya? Knakse därför man har svårt att minnas alla saker man sakt och jort. Tänk om man börjar glömma personer man lärt känna. Nej usch va hemskt. Hoppeligen kommer de aldri att hända.

Sluta inte drömma för att en liten sak är i vägen




Mår bra idag/kväll. Ha sovt över hos Maria å vari hos henne hela dan å sen avrunda me pizza. Ha hunni lär mej att trösk ida. Jätte skojjit. Men de blir lite krokit.. men de tar int man så hårt :D
Va på slättens mystik i går. Va riktit najs, men lite slött. Men iofs va ja int i centrum dä allting hend. Kvällen börja int direkt så bra men sen fick ja prat ut allt ja behöva sej å nu mår ja bra. Så i slutändan va de en riktit bra kväll.

Efter regn kommer solsken. Men efter solsken kommer också regn.

Nu ha renge komi. Hela resan ha vari solsken (inom mej) men nu kom regne då verkligheten kom ikapp. Resan var som en underbar dröm. Men nu är den över och man är tillbaka i vardagen.
Saknar folket så grymt ! De är nästan så att man önskar att man satt i bussen igen på den ca. 4800 km långa resan fram å tibak ti Kroatien med 40 andra personer i samma buss. De e så lungt utan dom.

RSS 2.0